Loading...

recht-raad logo small

 Huurrecht advocaat Amsterdam

 

Het huurrecht is niet eenvoudig. Er zijn veel wettelijke regels waar u rekening mee moet houden bij een huurgeschil.  Het is dan ook raadzaam bij een huurgeschil een gespecialiseerde huurrecht advocaat of jurist in te schakelen die goed op de hoogte is met het huurrecht.

De huurrecht juristen van Recht & Raad

Bij Recht & Raad kunt u terecht als u een huurrecht specialist nodig heeft. Onze specialisten hebben veel ervaring ( meer dan 25 jaar ) met huurzaken. Door hun uitgebreide kennis en ervaring kunnen zij u uitstekend van dienst zijn. U vergroot met onze huurspecialisten uw kansen op een goed resultaat voor uw huurgeschil.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

Aangaan of controleren van een huurovereenkomst

U bent ondernemer,  verhuurder of huurder en wilt een huurovereenkomst aangaan. Laat u door ons adviseren over het beste contract en de beste contractsbepalingen. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen met een tijdelijk huurcontract woonruimte.en andere contractsvormen.

Gebreken huurpand

Onze advocaten en juristen kunnen u helpen als het gehuurde gebreken heeft. Wij kunnen verhuurder aanschrijven en u adviseren over de eventuele mogelijkheden van huuropschorting op huurverlaging. Zo nodig kunnen wij herstel van de gebreken afdwingen via de rechter.

Huuropzegging en huurbescherming

U bent huurder of verhuurder en wilt de huurovereenkomst opzeggen of uw huur wordt opgezegd. Kan dat? Hoe gaat dat? Kan aanspraak worden gemaakt op huurbescherming?

Incasso huurachterstand

Als u als verhuurder wordt geconfronteerd met een huurder die de huur niet betaalt, dan is dat erg vervelend. Onze juristen/advocaten kunnen u helpen met de incassering van uw huurvordering, zo nodig via de rechter.

Huurverhoging

U huurt of verhuurt een pand en vraagt zich of of de huurprijs kan worden verhoogd, en zo ja hoeveel? Vraag hulp aan onze huurspecialisten.

Onderhuur

Soms is onderhuur toegestaan, vaak ook niet. Onze specialisten hebben veel ervaring met allerlei onderhuurkwesties. Zij kunnen zowel (onder)huurders als verhuurders bijstaan.

Airbnb en ander vakantieverhuur 

Veel eigenaren en huurders willen hun woning al dan niet tijdelijk voor vakantieverhuur ( Airbnb, Bed & Breakfast ) inzetten. Maar mag dat wel?  Hoe luiden de regels?

Renovatie

U bent huurder en de verhuurder wilt uw bedrijfspand of woning renoveren. Wat zijn dan uw rechten? Moet u meewerken? Kan de huurprijs omhoog? Krijgt u schade vergoed?

Waarborgsom, deposit: 

U bent (voormalig) huurder, maar de verhuurder betaalt uw waarborgsom niet terug. Wij informeren u over uw rechten en claimen uw waarborgsom terug. We claim your deposit.

Opstellen huurbeëindigingsovereenkomst:  Wilt u de huuroevereenkomst beëindigen via een beëindigingsovereenkomst, bestel dan bij ons een model overeenkomst of laat het contract opstellen door zonze specialisten.

De huurrecht specialist voor al uw huurkwesties

Bovenstaande onderwerpen zijn slechts een aantal voorbeelden waarmee wij u kunnen helpen. Maar ook met andere huurkwesties kunnen wij u helpen. Wij helpen zowel huurders als verhuurders.


Veel tevreden huurders en verhuurders!

Wij hebben in de ruim 25 jaar dat wij gespecialiseerd zijn in huurzaken veel huurder en verhuurders naar volle tevredenheid geholpen bij hun huurkwestie. De reviews op Google bewijzen dat.

Bel of mail ons., eerste telefonisch advies kan vaak gratis

Direct actie:
voorkom kostbare missers! Heeft u een juridische huurkwestie?, neem dan direct contact op met onze huurrecht specialisten.. Zij zijn bij uitstek dé personen die veel kennis en ervaring hebben met het huurrecht..
Bel 020 – 6890 863 of mail.
Footer CTA

Aanmelden nieuwsbrief

Gespecialiseerd advies nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen, of hulp nodig van een gespecialiseerd jurist?

Neem dan contact op met Recht & Raad 020 - 6890 863