Loading...

recht-raad logo small

Huurrecht bedrijfsruimte

U bent ondernemer en huurt een bedrijfsruimte. U kunt dan te maken krijgen met allerlei juridische kwesties, zoals huurprijsverhoging, gebreken, renovatie, enzovoorts.
Het is dan zaak dat u met voldoende kennis van zaken uw belangen behartigt, of laat behartigen.

Onze juristen en advocaten kunnen u daar goed bij helpen. Zij beschikken over een uitgebreide kennis over het huurrecht en hebben veel praktijkervaring met het onderhandelen en procederen over huurgeschillen. Wij werken landelijk, en kunnen uw bijvoorbeeld helpen met onze huurrecht advocaat Amsterdam en huurrecht advocaat Rotterdam.

huurrecht bedrijfsruimte 2

Met welke bedrijfsruimte geschillen kunnen wij u helpen?

Onze gespecialiseerde juristen en advocaten kunnen u met álle huurgeschillen helpen. Hieronder geven wij een paar voorbeelden.

Aangaan huurcontract

U wilt een huurcontract aangaan maar twijfelt over de voorwaarden. Wij kunnen de huurvoorwaarden voor u beoordelen en met verhuurder onderhandelen over betere voorwaarden.

Huurcontract horeca: een huurcontract voor een horecabedrijf waarbij het gehele bedrijf wordt verhuurd, wordt vaak een pachtovereenkomst genoemd. Ook daarbij kunnen wij u helpen.

Huurverhoging of huurverlaging

De verhuurder wenst een huurprijsverhoging. Dat kan echter niet altijd. Wij helpen u waar mogelijk prijsverhoging te voorkomen of te verlagen.

Gebreken bedrijfsruimte

U zal niet de eerste huurder zijn die wordt geconfronteerd met gebreken aan het gehuurde. Wij helpen u de gebreken door verhuurder te laten oplossen, bijvoorbeeld door verhuurder juridisch correct aan te schrijven, of hem te dagvaarden bij de rechter.

Indeplaatsstelling

U huurt een middenstandsbedrijfsruimte ( winkelruimte of horeca ) en wilt uw huurrechten over laten nemen door de koper van uw zaak. Maar verhuurder weigert. Wij helpen u de overname toch voor elkaar te krijgen. Zie onze webpagina huurovername.

Renovatie bedrijfsruimte

De verhuurder wilt uw bedrijfsruimte renoveren. Tijdelijke sluiting en/of overlast dreigt. Wij maken ons juridisch hard om de renovatie tegen te gaan, of uw schade en overlast te beperken of te voorkomen.

Onderverhuren bedrijfsruimte + model contract

Soms is onderhuur van bedrijfsruimte toegestaan, echter niet altijd. Onbevoegde onderverhuur kan verstrekkende gevolgen hebben. Vraag daarom onze specialisten om hulp en lees: onderhuur bedrijfsruimte. of bestel bij ons een model contract onderhuur bedrijfsruimte

T
erugkrijgen waarborgsom

Heeft u hulp nodig bij het terugkrijgen van uw waarborgsom? Onze huurspecialisten kunnen u helpen.

Opzeggen huurovereenkomst, bestel modelbrief.

Wilt u als huurder of verhuurder de huur opzeggen bestel dan één van onze onderstaande modelbrieven:

of maak met uw huurder of verhuurder de afpraak dat de huurovereenkomst in onderling overleg wordt beëindigd en leg daarbij de te maken afspraken vast in een huurbeëindigingsovereenkomst:

 

https://www.recht-raad.nl/huurrecht-advocaat-bedrijfsruimte, vraag advies aan onze huur specialisten.!

Wacht niet te lang met het inschakelen van gespecialiseerde hulp bij huurgeschillen over bedrijfsruimte. Bel direct onze huurspecialisten ( 020 – 6890 863 ) of mail.
Footer CTA

Aanmelden nieuwsbrief

Gespecialiseerd advies nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen, of hulp nodig van een gespecialiseerd jurist?

Neem dan contact op met Recht & Raad 020 - 6890 863