Loading...

recht-raad logo small

Juridische hulp voor ondernemers

recht raad logo


Omdat je geen juridische missers wilt maken bij het zaken doen


Je wilt ondernemen en zaken doen. Maar je hebt niet de tijd om de telkens veranderende wetgeving bij te houden.  Bovendien juridische zaken, kan je het het beste
over laten aan een specialist.

RECHT & RAAD al meer dan 25 jaar dé rechtshulpverlener voor ondernemers

Recht & Raad is een samenwerkingsverband van ervaren (bedrijfs)juristen en advocaten, gespecialiseerd in rechtshulpverlening aan ondernemers in het Midden en Kleinbedrijf. 
De advocaten en juristen van RECHT & RAAD, opgericht in 1990, houden zich bezig met alle juridische-kwesties die je als ondernemer tegen kan komen.  Denk daarbij bijvoorbeeld aan het arbeidszaken, huurzaken, contracten, samwenwerkingsovereenkomsten en intellectuele eigendomszaken ( merkenrecht, auteursrecht, handelsnaam).

Laagdrempelige toegang tot het recht

Doelstelling van RECHT & RAAD is juridische informatie en rechtshulp voor de ondernemers  beter toegankelijk en beter betaalbaar te maken. In verband daarmee bevat onze website veel informatie voor ondernemers, en bieden wij ondernemers een GRATIS Nieuwsbrief met juridische informatie en nieuwe wetgeving. 

Juridisch abonnement

Voor ondernemers is het mogelijk een abonnement te nemen bij Recht & Raad. Je betaalt dan slechts € 230 ex BTW voor een geheel jaar telefonisch advies, terwijl verdere werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd tegen een sterk gereduceerd tarief. Klik op Rechtshulp-abonnement voor nadere informatie en het aanvragen van een abonnement.

Corresponderen en procederen


De rechtshulp die Recht & Raad verleent aan ondernemers is niet beperkt tot het geven van adviezen. Als 'het geschil' niet opgelost kan worden door advies, zullen wij je graag helpen met het aanschrijven van 'de tegenpartij' en zo nodig een procedure bij de rechter voor je voeren.

Voorkom juridische geschillen:  voorbeeld brieven en voorbeeld contracten

Beter dan het oplossen van juridsche geschillen is het voorkomen van geschillen. In dat verband kan je voorbeeld-brieven en voorbeeld-contracten en voorbeeld algemene voorwaarden bij ons bestellen. Maar uiteraard
is het opstellen van een contract of brief op maat ook mogelijk.

Neem nu actie!

Het tijdig inschakelen van onze gespecialiseerde juristen kan je financieel  een hoop ellende besparen.

Neem daarom direct contact op met Recht & Raad via telefoon 020 - 6890 863 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Footer CTA
Aanmelden nieuwsbrief