Loading...

recht-raad logo small

Gebruiksovereenkomst zonnescherm VVE

U bent appartementseigenaar en wenst een zonnescherm te plaatsen. Of u vertegenwoordigt een VVE en een lid wil een zonnescherm.
Incl. BTW€ 85,00
Het is dan zaak goede en waterdichte afspraken met elkaar te maken in een gebruiksovereenkomst zonnescherm.

In een gebruikersovereenkomst zonnescherm kunnen de verplichtingen die gelden worden vastgelegd. Denk daarbij aan zaken als: afmetingen, plaats van installeren, onderhoudskosten, kleur, aansprakelijkheid, wat te doen bij verkoop appartement?, etc.

Om de voorwaarden die gesteld worden aan het aanbrengen en gebruik van een zonnescherm te 'borgen' hebben de juristen van Recht & Raad een model 'Gebruikersovereenkomst zonnescherm' voor u opgesteld. Deze voorbeeldovereenkomst zonnescherm biedt een uitgebreide regeling over o.a. het aanleggen, onderhoud en (eventueel) weer verwijderen van het zonnescherm.

Wilt u goede en waterdichte afspraken maken over de installatie, gebruik, kosten onderhoud, etc. van een zonnescherm op, aan of nabij het appartementsgebouw, bestel dan ons gebruikersovereenkomst zonnescherm VVE. Het model wordt geleverd in een te bewerken digitaal model, zodat u het eenvoudig aan uw specifieke situatie kunt aanpassen.

Gespecialiseerd advies nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen, of hulp nodig van een gespecialiseerd jurist?

Neem dan contact op met Recht & Raad 020 - 6890 863