Loading...

recht-raad logo small

Voorbeeld gebruiksovereenkomst dakterras VvE

Een appartementseigenaar die een dakterras wil plaatsen heeft toestemming nodig van de VvE (vereniging van eigenaars).

Vaak zal de VvE slechts onder bepaalde voorwaarden toestemming voor aanleg en gebruik van een dakterras verlenen. Denk daarbij aan voorwaarden over de afmetingen, onderhoudskosten, geluidshinder, aansprakelijkheid, gebruikstijden,
wat te doen bij verkoop appartement?
Incl. BTW€ 95,00
Vaak zal de VvE slechts onder bepaalde voorwaarden toestemming voor aanleg en gebruik van een dakterras verlenen. Denk daarbij aan voorwaarden over de afmetingen, onderhoudskosten, geluidshinder, aansprakelijkheid, gebruikstijden, wat te doen bij verkoop appartement?, etc.

Om de voorwaarden die gesteld worden aan het aanleggen en gebruik van een dakterras te 'borgen' is het raadzaam de voorwaarden en verdere afspraken 'zwart op wit' vast te leggen in een gebruikersovereenkomst. Een ieder weet dan waar hij aan toe is.

Met dit doel hebben de juristen van Recht & Raad een model 'Gebruikersovereenkomst dakterras' voor u opgesteld.

Deze voorbeeldovereenkomst biedt een uitgebreide regeling over het aanleggen, onderhoud en (eventueel) weer verwijderen van het dakterras.

Wilt u goede en waterdichte afspraken maken over een dakterras op het appartementsgebouw, bestel dan ons gebruikersovereenkomst aanleg dakterras.

Het model wordt geleverd in een te bewerken digitaal model, zodat u het eenvoudig aan uw specifieke situatie kunt aanpassen.

Gespecialiseerd advies nodig?

Heeft u na het lezen van dit artikel nog vragen, of hulp nodig van een gespecialiseerd jurist?

Neem dan contact op met Recht & Raad 020 - 6890 863