Loading...

recht-raad logo small

Tarieven

Professionele rechtshulp brengt kosten met zich mee , het is niet anders. Maar uiteraard doen wij het nodige om de rechtshulpfactuur redelijk en betaalbaar te houden. In dat verband hanteren wij meerdere tariefmethoden, te weten:

Uurtarief

Wij spreken met u een uurtarief af dat het belang en de complexiteit van uw zaak weerspiegelt. Onze tarieven liggen vaak lager dan de gebruikelijke tarieven in de advocatuur. Neem contact met ons op om te bespreken welk uurtarief wij in uw zaak kunnen afspreken.

Vaste prijs

Wij kunnen in sommige gevallen voor ons honorarium een vaste prijsafspraak met u maken voor de behandeling van uw zaak. In weet dan van te voren waar u aan toe bent en komt niet voor verassingen te staan.

Abonnement

Ondernemers kunnen bij Recht & Raad een rechtshulpabonnement afsluiten. Ons juridisch abonnement biedt de ondernemers veel voordelen, zoals gratis telefonisch advies, een gratis Nieuwsbrief met juridische actualiteiten en recht op een sterk gereduceerd uurtarief, zie: rechtshulp abonnement.

Heeft u een juridische kwestie?

Bel 020 – 6890 863 of mail ons. Wij leggen u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen en welke tarieven er in uw geval mogelijk zijn.

Aanmelden nieuwsbrief