Loading...

recht-raad logo small

Hieronder kunt u reviews bekijken die klanten van Recht & Raad Juristen hebben ingezonden.

Zeer goed juridisch geholpen met een camper met gebreken die ik had gekocht

Robbert Scheltinga, Rozendaal, 7 november 2019
U verdient de maximale sterren!
Recht & Raad verleent onze kleine multinational Minicards al meer dan 15 jaar rechtshulp bij juridische zaken. Recht & Raad helpt ons bij huurzaken, arbeidszaken en al onze contracten. Wij zijn zeer tevreden over de snelle en professionele juridische hulp.
De huurrecht specialiste van Recht & Raad heeft mij zeer goed geholpen bij mijn huurzaak.
Verhuurder wilde de huurprijs van mijn woning fors verhogen en een renovatie met zeer nadelige gevolge doordrukken.
Dit heeft geleid tot 3 rechtszaken. Recht en Raad heeft al die zaken voor mij gewonnen.
Onlangs een rechtszaak in verband met een verborgen gebrek gewonnen dankzij Recht&Raad. Ik kwam op de site doordat ik informatie zocht over een mogelijk verborgen gebrek in mijn woning en de heer Van Jaarsveld heeft mij vanaf de eerste mail van goed advies voorzien. Toen duidelijk werd dat het daadwerkelijk een rechtszaak kon worden heb ik geen moment getwijfeld en gekozen voor de vrije keuze in advocaat/jurist bij mijn rechtsbijstandverzekering en de heer Van Jaarsveld mijn zaak laten vertegenwoordigen.
Door zijn grote kennis op dit gebied, de prettige manier van samenwerken en de goede comunicatie heb ik steeds vertrouwen gehad in een goede afloop van deze zaak en zo is nu ook gebleken.
Nogmaals ontzettend bedankt en ik kan Recht&Raad iedereen aanraden!
Wij zijn een Internationaal bedrijf gevestigd in Amsterdam. Wij hebben recht en raad als vaste jurist en als rechtbijstand voor zakelijk gebruik. Onze eerste rechtszaak hebben wij meteen met succes afgerond. De samenwerking met de heer van Jaarsveld is door mij als zeer prettig ervaren. Wij vullen elkaar goed aan wat betreft de kernpunten en bewijsvoering. Zelden heb ik zulke goede juridische ervaringen qua service en aandacht ontvangen. Ik zou Recht en Raad zeker aanbevelen in alle opzichten, ook de tarieven zijn zeer acceptabel!